Започва дългоочакваният ремонт на Голямоконарско шосе. Тази вечер в 21:00 часа,

...
Започва дългоочакваният ремонт на Голямоконарско шосе. Тази вечер в 21:00 часа,
Коментари Харесай

Започва ремонтът на Голямоконарско шосе! Tази вечер затварят едното платно

Започва дълго чаканият ремонт на Голямоконарско шосе. Тази вечер в 21:00 часа, когато трафикът намалее, ще бъде спряно придвижването в източното платно на бул. „ Васил Априлов “ в сектора сред кръстовищата с бул. „ Дунав “ и ул. „ Георги Бенев “.
Прочетете още
Движението ще се прави в двете посоки в западното платно. Временната организация ще бъде обозначена с нужните пътни знаци и указателни табели от компанията реализатор „ ИСА – 2000 “. Предвижда се пътната права да бъде приключена до 20 юли.

Припомняме, че  цената на плана е близо 18 млн. лв. с Данък добавена стойност. Държавата отпуска  9 млн. лв. за него, като 4,5 млн. лв. към този момент са по сметките на Община Пловдив.

Голямоконарско шосе е така наречен формален вход на Пловдив от Автомагистрала „ Тракия ”. Той е началото на проектираната вътрешноградска автомагистрала, залегнала в градоустройствените проекти от 70-те години на предишния век.  Тя би трябвало да минава през целия Пловдив от въпросното шосе през бул. „ Васил Априлов ”, пробива под Гарата и да се излиза на южното Околовръстно шосе.  

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР